airmetric

Mentési terv készítése, karbantartása, felülvizsgálata

Mentési tervet - a jogszabályokban foglaltak alapján - minden olyan munkáltatónál el kell készíteni, ahol a kialakult veszélyes állapot fokozott szervezettséget igényel, illetve ehhez megfelelő személyi és eszközfeltételeket kell biztosítani.

A mentési tervet a rendellenes körülmények kialakulásának esetére - amikor a szabályos üzemvitelre vonatkozó biztonsági előírások nem tarthatók be - a munkahely jellegére, helyzetére, kiterjedésére, valamint a veszélyforrások hatására, továbbá a munkavégzés hatókörében tartozkodókra is tekintettel kell elkészíteni, illetve a tervben a mentéshez szükséges személyeket is ki kell jelölni.

A mentési terv a külön jogszabály által előírt - biztonsági, védelmi, intézkedési vagy más hasonló tárgyú - tervbe foglalva is elkészíthető.

Munkatársaink a székhely, telephely, technológia, személyi és tárgyi feltételek, valamint a tevékenységgel és a földrajzi fekvéssel összefüggő lehetséges veszélyforrások részletes felmérését követően elkészítik a lehetséges havária helyzetekre felkészítő mentési tervet.


Amennyiben kérdése merülne fel, várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Visoca tér 3. szám alatt lévő irodánkban.