airmetric

HACCP

 Az Európai Unió minden tagállamában, így 2004. május 1-óta Magyarországon is, az EK 93/43/EEC direktívája előírása szerint: kötelező HACCP rendszert bevezetni és működtetni ott, ahol élelmiszer előállítással, forgalmazással, kereskedelemmel foglalkoznak.

  • A HACCP rendszer a teljes élelmiszerláncban alkalmazható, a nyersanyag előállítástól a végtermékig.
  • Alkalmas eszköz minden vélt és valós veszély azonosítására még akkor is, ha azok korábban még soha nem fordultak elő.
  • Segítséget jelent az élelmiszer-feldolgozás legkritikusabb pontjainak felderítésében és az erőforrásokat ezekre a pontokra összpontosítja.
  • Könnyen integrálható a minőségirányítási rendszerekbe, mint pl. az ISO 9000

    Cégünk vállalja vendéglátó és élelmiszer kereskedelmi egységek HACCP rendszerének kiépítését (kézikönyv, folyamatábrák, nyilvántartások, stb. készítése), gyakorlati bevezetését (személyi és tárgyi feltételek ellenőrzése, dolgozók oktatása), valamint szükség szerinti felülvizsgálatát, kiegészítését.

Amennyiben kérdése merülne fel, várjuk érdeklődését a +36-33-555-677-es telefonszámon, a +36-33-555-678-as faxszámon, illetve az airmetric@airmetric.hu e-mail címen. Szolgáltatásainkról ajánlatot kérhet személyesen is, a 2536 Nyergesújfalu, Viscosa tér 3. szám alatt lévő irodánkban.