airmetric

Főoldal

Üdvözöljük az AIR Metric Hungary Zrt. Környezet-, Munka- és Tűzvédelmi Iroda, Mérő- és vizsgálólaboratórium honlapján!


Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani újonnan indult szolgáltatásunkat:SAFETYPRODUCTS munkavédelmi termékek webshop (http://safetyproducts.hu), ahonnan könnyedén és áttekinthetően rendelheti meg az Ön számára a szükséges tűz- és munkavédelmi eszközöket, ruházatot, kiegészítőket, hogy a munkája során a biztonságos munkavégzés alapvető feltételeit megteremthessék.


Tisztelt Partnerünk!

Szíves figyelmébe ajánljuk aktuális cégismertető prospektusunkat, amelyet honlapunkról tölthet le pdf formátumban további böngészésre az alábbi képre kattintva.

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!


Biztonságosabb munkahelyet és élhetőbb környezetet mindenki számára!

Ön a legjobb helyen jár, ha olyan szolgáltatót keres, aki a környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelmi kötelezettségeivel járó feladatait meg tudja oldani!

Egy vállalkozás sikeressé tétele nehéz feladat. Akár saját maga vezeti a vállalkozást, akár ott dolgozik, vagy egyszerre végzi mindkettőt, azt gondolhatja, hogy a legkevésbé a biztonság és egészségvédelem, esetleg a környezetvédelem miatt kell aggódnia. Talán azt hiszi, hogy ezzel csak a nagy szervezeteknek kell bajlódniuk? Szeretnénk meggyőzni, hogy téved.


 
A munkahelyi egészségvédelem, biztonság és a környezettudatos vállalatirányítás a vállalkozások, a munkavállalók és a társadalom egészének közös érdeke.
Az Európai Unióban már sok vállalkozás rájött, hogy a munkahelyi biztonság és egészségvédelem központba állítása révén a munkáltatók és a munkavállalók jobb eredmények elérésére képesek a maguk és ügyfeleik érdekében.
Az egészséges munkahely megléte a sikeres vállalatok „minőségirányítási programjának” szerves részét képezi.


“ Azoknak, akik azt állítják, hogy a biztonság pénzbe kerül, azt mondanám, hogy annak hiánya még költségesebb.”

Paul Lampit


Azzal, hogy a biztonságot és az egészségvédelmet a munkahely központi kérdésévé tesszük, nem csak a sérülések és a megbetegedések magas költségeit kerüljük el, de javítjuk vállalkozásunk termelékenységét is.

A környezetvédelem jelentőségének hangsúlyozása, a természeti erőforrások megóvása, a szennyezések és kockázatok csökkentése, a dolgozók és a könyéken lakók egészségének megőrzése pedig a vállallat pozitív társadalmi megítélését, elfogadottságát eredményezheti.


AIR Metric Hungary Zrt. Vizsgálólaboratórium, Környezetvédelmi laboratórium általános szerződési feltételek (ÁFSZ) közzététele

Tájékoztatjuk meglévő és leendő Partnereinket, hogy társaságunk levegőtisztaság-védelmi emisszió mérések szakterületére vonatkozó általános szerződési feltételeit letölthető pdf formátumban teszi közzé megbízói részére. Az ÁFSZ pdf honlapunk Vizsgálólaboratórium/Emisszió mérés menüpont alatt található. Kérjük a sikeres együttműködésre való tekintettel a benne foglaltakat megtartani szíveskedjenek!